8 martie, singura zi în care TREBUIE să nesocotești sfaturile mamei

Posted on

8 martie este Ziua Internațională a Femeii, dar și Ziua Mamei, una dintre zilele în care le celebrăm pe femeile care ne ghidează cu blândețe și înțelepciune pașii în viață.

Dacă în mod normal v-aș îndemna să le urmați sfaturile mamelor voastre, sau măcar să le acordați mai multă atenție, pentru că vin de la singurele ființe care vă doresc binele cu dezinteres, uneori e bine să nu o faceți. Care mamă acceptă cadourile de la copii ei fără să comenteze, fără să-ți repete de nenumărate ori că nu trebuia, că ea nu are nevoie de nimic, decât de fericirea ta?

Așa și este, dacă eu sunt fericită, atunci și mama este fericită. Dar asta nu înseamnă că îmi este de ajuns, vreau să îi arăt în mici gesturi că o prețuiesc și că mă gândesc la ea, așadar oricât m-ar avertiza să nu îi mai fac niciun cadou de data asta, îmi face cea mai mare plăcere să îi nesocotesc sfaturile. Că e o floare, că e o carte, o eșarfă sau o mică bijuterie, pentru că este de la tine, copilul ei, va conta enorm, așadar nu o asculta atunci când îți spune pe un toc categoric să nu-i mai iei nimic!

Pentru a celebra Ziua Mamei, PANDORA a lansat o nouă colecție de talismane finisate manual, din materiale autentice, sub formă de inimă. Este un simbol clasic, dar cu o semnificație la fel de puternică în orice moment, pentru că vine de la cineva drag.

Sărbătorind iubirea necondiţionată şi durabilă, noua colecţie prezintă un simbol atemporal al emoţiei: nodul dragostei. Aceste designuri care cuprind nodul sunt formate din linii texturate şi împletite, care ilustrează legăturile strânse care ţin laolaltă familiile. Seria Legătura strălucitoare a dragostei include un inel, cercei şi un colier cu pandantiv din argint 925, precum şi un talisman din aur de 14k, toate împodobite cu zirconiu cubic transparent.

Iată mai jos imaginile din colecția Pandora, în speranța că te vor inspira să alegi și un cadou frumos pentru mama ta.

Pandora-Legatura-stralucitoare-a-dragostei-624x426

Colectie-Pandora-Ziua-Mamei-2016-624x422

 

Talismane-Pandora-Ziua-Mamei

Pandora-2016-colecție-Ziua-Mamei

Bijuterii-Ziua-Mamei-Pandora-624x409

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.