3 filme animate, cu animale super haioase, pe care abia aștept să le văd la cinematograf!

Posted on

Nu este niciun secret că îmi plac filmele animate, cui nu-i place să râdă la o animație cu tot felul de creaturi haioase, în care ne oglindim cele mai ciudate trăsături?

Dacă în mod normal aș recomanda seriale animate ca South Park, American Dad, Family Guy și altele, aceste filme animate pot fi urmărite atât cu partenerul cât și cu copii din dotare. Iar dacă nu ai, împrumută-i din familie, părinții lor se vor bucura de câteva ore doar pentru ei și tu o să râzi sincer, așa cum o făceai când erai și tu de-o șchioapă.

Uite care sunt cele mai haioase filme animate în 2016:

zootropolis

Zootropolis (4 martie 2016)

Tu cu ce animal ai asemăna funcționarii publici? Sau un polițist? Dar un gandgster periculos? Ei bine, în Zootropolis, animalele locuiesc împreună într-un oraș al lor și au șansa de a lucra în orice domeniu, în funcție de personalitatea lor. Mai puțin Leneșii, care sunt funcționari, evident!

Un iepure polițist și un vulpoi șiret își unesc puterile pentru a rezolva un caz de dispariție și ajung să lupte împotriva unui porcușor de guineea mafiot. Află mai multe despre Zootropolis, unul dintre cele mai amuzante filme animate ale anului, în trailerul mai jos.

secret life of petsThe Secret Life of Pets

Unul dintre motivele pentru care nu îmi iau un animal de companie este faptul că l-aș lăsa prea mult timp singur, acasă. Nici nu vreau să mă gândesc în ce belele s-ar băga, după ce am văzut trailerul la filmul acesta și câte chestii cool face când nu sunt prin preajmă. Poate de aceea sunt pisicile atât de plictisite când sunt oamenii lor prezenți, nu?

Ei bine, povestea din filmul Viața secretă a animalelor este destul de similară cu cea din Stuart Little și Toy Story, în care cele 2 personaje principale, care se detestă, se pierd și încearcă să își găsească drumul înapoi acasă, dar din traile văd că are foarte mult haz, deci e un must see!

Angry Birds

Nu m-am jucat niciodată Angry Birds, dar evident că am auzit atât de des de acest joc că nu am de gând să ratez filmul, mai ales că am râs cu atâta poftă la trailer. Fan sau nu, povestea lei Red e de văzut la cinema, la vară. Până atunci, uite trailerul mai jos.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.