6 motive să vii la Art Fashion Fair – Local Designer Market în weekend

Posted on

Știu că și voi sunteți cu gândul la weekend și că v-ați făcut deja planurile, iar dacă încă nu aveți Art Fashion Fair – Local Designer Market pe listă, vă dau eu 6 motive să adăugați evenimentul.

Da, ne putem vedeam acolo la o cafea, un burger, o tartă sau o prăjitură (opțiuni sunt suficiente) și puteți să mergeți în sfârșit la shopping cu animalul de companie, dar principalele motive sunt designerii români prezenți. Dintre toți cei 30 de expozanți prezenți, am ales să vi-i enumăr doar pe 6 dintre aceștia.

Am menționat că intrarea e liberă?

Utopic by Mona Vulpoiu

Eu dețin deja un inel de la Mona, îmi place stilul ei, îmi plac bijuteriile cu aspect nefinisat, simbolurile alese, la fel și materialele pe care le utilizează. La o ținută simplă, minimalistă, tot ce îți lipsește este o piesă Utopic Art.

1-utopic-by-mona-vulpoiu

Bianca Popp

Creațiile Biancăi sunt speciale cu totul, de la design, materiale și mood-ul pe care îl inspiră. Garderoba ta are nevoie de o piesă statement de acest gen.

2-bianca-popp

Luviane Atelier de Parfumerie si Bijuterie

Am mai scris despre Luviane și despre faptul că folosesc parfumul zilnic, dar nu cred că v-am spus și că este singurul parfum care îi place și iubitului meu.

3-luviane-atelier-de-parfumerie-si-bijuterie

Chemistry – Creative Director Vera Alecsa

Unul dintre brandurile #românEȘTI preferate este Chemistry, care are puterea de a transforma piesele sale minimaliste într-un obiect al dorinței.

4-chemistry

Pillowz

E toamnă și e normal să-ți mai cumperi o pernă, două, trei, să-ți facă atmosfera de acasă și mai cozy. Ai de unde alege la Art Fashion Fair, unde se numără printre expozanți și Pillowz.

5-pillowz

Unofficial: COD

Îți plac lucrurile vintage with a twist, cu poveste sau cu potențial de a fi martor la aventurile tale urbane? Selecția eclectică de la Unofficial: COD îți oferă câteva opțiuni grozave, pe care te așteptăm să le descoperi la târg.

6-unofficial-cod

Art Fashion Fair unul dintre cele mai cool evenimente de lifestyle și fashion din România , este o expoziție cu vânzare ce promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

Pe 22-23 octombrie 2016, de la ora 12 la 20, vă așteptăm la Art Fashion Fair – Local Designer Market– cel mai nou eveniment marca Art Fashion Fair – cu o selecție eclectică de designeri romani si zonă de lounge în oaza noastră urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei). Intrarea este liberă și încurajăm accesul cu animale de companie!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.