6 lucruri pe care le-aș face diferit în organizarea nunții

Posted on

După nuntă m-a întrebat cineva ce aș face diferit în organizare. Dacă inițial am răspuns cu absolută convingere ”nimic”, pe măsură ce trece timpul îmi dau seama că peste tot e loc de mai bine și că dacă aș avea ocazia, aș face câteva lucruri altfel.

M-aș bucura mai mult de experiență

După luni de organizare în care am planificat și mi-am imaginat câte’n lună și în stele, nunta s-a terminat foarte repede, aproape că nu am simțit-o. Timpul s-a scurs extrem de repede în ziua evenimentului, care a început de la orele 18:00 și s-a terminat undeva pe la 4 dimineața. Mi-ar fi plăcut să meditez mai mult la acel moment, să îl savurez cumva, să fac timpul să se oprească în loc și chiar ptrecerea să dureze mai mult.

M-aș fi implicat mai mult în detalii

Deși sunt foarte încântată de cum a ieșit totul, mi-ar fi plăcut să fac experiența și mai personală pentru invitații noștri. Am reușit să pregătesc mărturiile cu mâna mea, placeholderele caligrafiate de mine, să decorez cu pozele invitaților zona de relaxare și să aduc decorațiuni de acasă, dar mi-aș fi dorit să creez o instalație mai amplă, mai impresionantă. Aș face-o pentru mine cel mai probabil, să-mi demonstrez mie că pot.

Aș petrece mai mult timp cu familia

Familiile noastre au venit direct la eveniment și au plecat după petrecere înapoi la ”cășile” lor. Cel mai mare regret este că nu am profitat de ocazie să petrecem mai mult timp împreună, deși știu că fiecare a avut motivele lui să se grăbească spre casă. Ba mai mult, un membru important al familiei nu a fost alături și mi-a părut tare rău.

Aș ține bugetul mai în frâu

Nu consider că am plătit nicăieri mai mult decât a meritat, apreciez contribuția fiecărui furnizor, că e vorba de coafură, serviii de cosmetică, chirie locație, accesorii, etc. Cu toate astea, simt că pueam să fiu puțin mai chibzuită cu bugetul, cel puțin când am fost nevoiți să cheltuim mai mult pentru unele lucruri doar pentru că nu ne-am organizat din timp.

Aș implica mai mult prietenii

Nu am vrut să le ocup prea mult din timpul personal, dar acum îmi pare rău că nu am insistat mai mult pe organizarea unei întâlniri premergătoare petrecerii burlacițelor, în care să ne ocupăm de mici decorațiuni pentru eveniment, ca un atelier sau o clacă, așa cum se făcea mai demult. Am avut toată susținerea fetelor, am simțit-o, dar mi-aș fi petrecut mai mult timp de calitate cu ele în postura de viitoare mireasă.

Ar fi turat motoarele în timp ce am spus DA

Pe lângă faptul că au fost persoane care și-ar fi dorit să ne fie alături, dar nu au știut despre eveniment și pe care îmi pare rău că nu le-am anunțat, mi-ar fi plăcut enorm să se audă motoarele turate în timp ce am spus DA. Ce emoții am fi avut atunci, am fi plâns în hohote cred. Să nu râdeți, dar eu plâng la concerte live și atunci când aud motoarele motocicletelor turate.

A fost perfect imprerfect și pun pariu că la anul cel târziu vine și haiduceasca aia cu care vă tot ameninț, să vă mai crească puțin feciorii. Sunt destul de sigură că am găsit și locația, știu în mare cam ce se va întâmpla, vă las să vă odihniți.

Vă pupă Zâna, #duamna Marin <3

Foto Jurnal Fotografic

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.