3 lansări mișto #madeinro

Posted on

Entuziasmul pe care mi-l provoacă sentimentul de descoperire nu poate fi egalat nici măcar de sentimentul de proprietate.

Pun pariu că vi s-a întâmplat și vouă, să vă doriți un lucru foarte tare și după ce l-ați obținut, a pierit entuziasmul. A devenit un lucru  – nu banal ci parte din cotidian, parte din rutină. Mie una mi s-a întâmplat de o grămadă de ori, de aceea mă super entuziasmez atunci când creatorii pe care îi admir mai lansează câte ceva.

Zilele astea au avut loc mai multe lansări faine, pe care mă bucur să vi le pot împărtăși și vouă, cu speranța că nu vă întristez dacă mai e mult până la ziua de salariu. Vă spun sincer, sunt atât de încântată de minunățiile pe care oamenii ăștia le gândesc și plămădesc cu mânuțele lor, că uneori mă apucă și plânsul de bucurie.

1. SOMNmic by Molcush & Alexia Udriște

Nici că se putea un moment mai potrivit pentru lansarea colecției SOMNmic. Zilele gri de pseudo-iarnă sunt pretextul ideal să investești într-un set de perne și păturică ilustrate de Alexia Udriște și cusute de Molcush. Mă și văd, cu pisoiul care toarce cu burtica în sus, cu pătura trasă până sub nas, doar mâna scoasă afară cu un pahar-acvariu și un vlog cu Andreea Balaban care rulează pe tv.

2. Moments by Colorate boutique

Anul acesta urmează un eveniment important în viața mea – wink, wink – deci mesajele de pe seturile de farfurii lansate de Colorate boutique sunt mai mult decât potrivite. Pasionată de ceramică așa cum mă știți, mi-a plăcut să descopăr o colecție minimalisă with such an elegant twist! Și da, mă consider atât de specială încât să mănânc din farfurii la fel de speciale!

3. da, TREI colecții noi de lumânări Cup&Candle by Oana Botezatu

Nu credeam că pot fi create lumânări mai speciale decât cele turnate în ceștile din porțelan vintage, dar zilele astea m-am convins singură că se poate. Avem, așadar, lumânările #goodmood turnate în recipiente din sticlă ambră, cu diverse combinații relaxante de parfumuri, #flowerpower lumânări cu parfumurile celor mai iubite flori șiiiii… #peRomânește, lumânări turnate în cești personalizate cu motive românești.

Pentru tine, pentru mine (sic), pentru cineva drag, ocazii de dăruit minunățiile #madeinro sunt cu duiumul. Hai să ne organizăm din timp, să le comandăm la creatori români, să mai ieșim din mall-uri. Ce spuneți?

Chiar, mai știți și alte lansări faine #madeinro?

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.