12 plante de interior și ghivecele lor simpatice de care te vei îndrăgosti

Posted on

Dacă e ceva ce îmi provoacă fluturi în stomac mai jucăuși decât pantofii, sunt plantele de interior în ghivece simpatice. Iar pozele de mai jos vă vor convinge și pe voi că trebuie să aveți în casă cel puțin o astfel de piesă de artă vie.

Mi-au plăcut plantele dintotdeauna, ceea ce nu înseamnă însă că sunt și suficient de responsabilă să le îngrijesc. De aceea, favoritele mele sunt plantele care necesită cât mai puțină atenție și sunt mereu verzi. Cu excepția câtorva orhidee, am doar plante cu frunze mari și colorate și intenționez să le țin pe acestea în viață înainte să mai investesc în altele.

Orice casă e mai frumoasă dacă are și o pată verde de culoare. Dacă sunteți în căutare de inspirație pentru decorarea locuinței, sper să vă ajute selecția de mai jos. Mi-a făcut prea mare plăcere să le aleg!

ghiveci plante verzi 1

ghiveci craniu

SONY DSC

ghiveci plante verzi 2

ghiveci lemn

ghiveci colorat

ghivece plante verzi 4

ghiveci animal

ghiveci casa

ghiveci buddha

ghiveci plante verzi 5

3 Comments

  1. Cocoreanu Mona says:

    Hehe ce frumoase sunt! Si eu sunt o mare iubitoare de plante verzi pentru casa. Ce idee faina mi-ai dat cu cactusii aceia colorati din prima imagine! Arata supeer. Mercii mult. 😉

    1. Zâna Boemă says:

      Noroc ca nu am pe unde sa le pun, altfel aveam casa plina pana acum! Incerc sa fiu moderata, putin si bun. Cactusul meu sta intr-o cana de lut traditional romaneasca si ii sade bine tare 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.