10+ conturi boeme de Insta pe care merită să le urmărești

Posted on

Sunt oameni în fața cărora mi-e jenă să spun numele blogului meu, dar în intimitatea mea și în Universul dintre norișorii pufoși în care îmi duc eu existența mi se pare că mă reprezintă perfect.

Anyways, dacă te simți o zână sau cel puțin ești boemă de fel, cred că vei aprecia recomandările mele de conturi de Insta când o arzi digital. Știu, viața trebuie trăită offline, dar dacă tot suntem dependeți de rețelele sociale măcar să avem ca inspirație cele mai cool conturi. Din nou, știu că sunt atent studiate toate cadrele și că probabil că IRL nu arată deloc așa, dar simt o compatibilitate mare cu aceste persoane și le apreciez munca.

Ce să faci, poate că și sculpturile lui Michelangelo sau picturile lui Picasso au fost considerate cândva superficiale sau inutile și acum sunt referință în domeniul artei. Probabil că în cărțile digitale de istorie – dacă va mai exista planeta asta peste 50, 100 de ani – conturile astea de Insta vor fi niște ”clasici”.

Uite care sunt conturile boeme preferate de pe Insta, în ordinea în care îmi apar postările lor salvate. Chiar, voi vă salvați postări?

ezgipolat 

Followers 412 k

Se simte expertiza de profesionist, acesta este contul unui fotograf cu un simț artistic deosebit. Cadrele sunt extrem de banale, dar transformate în operă de artă, zici că-s niște picturi extrem de realiste.

urbanjungleblog

Followers 680 k

Îmi plac postările lor în mod special pentru că apar multe plante verzi curgătoare sau cu frunze cu forme interesante, iar cadrele sunt foarte naturale, nu par foarte studiate, chiar dacă or fi. Double tap for the curator!

Similare: roomor thesill, geofleurthepottedjungle, homebyfousna,

wild.rocks

Followers 58 k

Cele mai creative poze cu flori, minimaliste dar boeme în același timp.

mylittleyogi

Followers 174 k

Nu sunt eu sportivă, nici cu yoga nu le am, dar contul ăsta și corpul tipei m-au convins să-mi mișc dosul de pe canapea să am și eu un trup ca al ei sculptat. Pozele sunt similare, dar detaliile sunt mereu diferite și surprinzătoare, îmi place la nebunie contul ăsta!

lazydaylingerie

Followers 122 k

Chiloțăraie cum s-ar spune. Gagici, desuuri, nuduri și alte ipostaze pisicoase. Nu știu cum dar postările de pe contul ăsta nu mă deprimă, mai degrabă mă inspiră prin ipostazele relaxate. Marele minus este că nu sunt și tipe cu forme, ia să le atrag atenția.

Similare: atelierbordelle, gooseberryintimates, maison_close

officialyquigley

Followers 150 k

O tipă cu sprânece groase, blondă, subțire și înaltă la care am ajuns de pe un cont cu imagini de la nunți. Tipesa arată interesant, face cuplu frumos cu al ei, sunt amândoi weird și asta îmi place cel mai tare la ei.

giarogiarratana

Followers 446 k

Genul de bărbat de pus în ramă, cu păr bogat și inelat, privire inocentă în care să te pierzi, cu aspect de artist. Da, cred că dacă ar fi valabilă treaba aia cu ”dacă ai avea free pass” cred că aș pleca în lume cu un artist din ăsta dacă conduce o motocicletă și ar avea un suflet nemărginit, așa ca Dragoș. La naiba, numai unui-i domnul meu!

dirtybootsandmessyhair

Followers 755 k

Poze cu momente din viața de cuplu. Momentele alea bune, că noi știm că sunt multe și din alea nebune, de care poate îți e rușine când îți amintești sau pentru care ai vrea să te întorci în timp să le repari. Tot ce poți să faci e să mergi înainte și să te gândești la ce va fi.

Similar: wildelopements

me_and_mango

Followers 128 k

Încă un cuplu cu lipici, oricât e regizate ar fi cadrele, îmi place stilul energic și plin de voioșie. Acesta este contul lui de fapt, contul ei este irinahp iar pozele sunt în același stil. Unele dintre ele sunt destul de clișeu, dar îmi plac în mod special animațiile lor și pozele la pozele din telefon, precum cea de mai sus.

Astea sunt o parte dintre conturile boeme internaționale pe care le urmăresc cu plăcere, voi compune un articol și cu o selecție de conturi de la noi, sunt o mulțime de oameni creativi, cu personalitate, pe care merită să îi urmăriți și voi.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.