Vrei o recomandare de incredere? Intreaba un prieten

Posted on

Luăm numeroase decizii zilnic, unele bazate pe instinct, unele la ghici și pe cele mai inspirate la recomandare cuiva de încredere. 

Dimineața, după ce probez literalmente jumătate dintre hainele din șifonier (nu se întâmplă des, dar săptămânal tot le răscolesc o dată), trimit pozele cu ținutele unei prietene să își dea cu părerea și să mă scoată din impas. Ce să fac, sunt nehotărâtă din fire, de aceea îmi este foarte greu și atunci când merg la shopping singură, pentru că nu mă pot decide să îmi iau ceva pe loc, oricât de mult mi-ar plăcea acel obiect. Și nu e din cauză că sunt prea calculată.

Îmi place să testez experiențe noi. Îmi asum riscuri mici, cum ar fi să comand un fel de mâncare interesant, chiar dacă sunt șanse să nu îmi placă, îmi cumpăr mereu branduri de cosmetice noi, pentru că vreau să le testez pe pielea mea literalmente, să descopăr cum se comportă, îi ofer o șansă unui autor necunoscut să îmi ofere o nouă abordare asupra vieții, etc. Deciziile ”la ghici” au farmecul lor într-o anumită măsură, ba chiar v-aș recomanda (inclusiv mie însămi) să vă asumați riscuri și mai mari în situații cu potențial.

Cer întotdeauna părerea unui prieten înainte de a ieși într-un loc nou în oraș. Sunt câteva locuri cărora le rămân fidelă și la care mă voi întoarce întotdeauna cu drag, dar ador să descopăr localuri noi, cu concepte inedite și meniuri savuroase. Am avut parte de multe surprize frumoase dar și de major fails, că așa-i în viață, așadar cer și părerea prietenilor atunci când ies într-un loc nou, ca să știu dacă pe lângă pozele cool este și o atmosferă prietenoasă acolo și dacă mâncarea este la fel de apetisantă precum arată în poze.

Foto Dragos Toader
Foto Dragos Toader

O persoană pe ale cărei recomandări m-am bazat în ultima vreme este Sunshine Sarah, cu ajutorul căreia am descoperit Simbio. După mai multe recomandări faine, Aleka m-a anunțat că o să facă asta în mod constant, pe un site nou, alături de prietena ei, Iulia, veste care nu a putut decât să mă bucure. Astfel, într-o seară frumoasă de joi, am lăsat totul de-o parte ca să fiu alături de cele două și de invitații lor, în mansarda de la Simbio, să povestim despre câte-n lună și în stele și despre YumStops.com, site-ul lor de experiențe delicioase, pe care ni l-au prezentat pe tabletele Samsung Galaxy Tab A. Deși m-aș fi răcorit cu o bere rece Redd’s Light, am testat o cafea fără zahăr Vienna Ice Coffe, după care am savurat și o înghețată La Strada, cu aromă de Mango. Da, m-am înfruptat din belșug și din bufetul variat oferit de cei de la Simbio, unde se mănâncă și burgeri buni și am avut cadou, la plecare, praline belgiene Leonidas și macarons de la Chocolat. Și ca să mai șterg din vina ospățului copios la ceas de seară, am primit cadou și noul gel-cremă Elmiplant Bodyshape Remodelare Totală cu extract de acai berry 100% natural, pe care aproape l-am terminat deja.

Foto Dragos Toader

Vă invit și pe voi să vă inspirați din recomandările (asumat subiective) ale fetelor de la Yum Stops și să nu uitați să împărtășiți și impresiile și experiențele voastre culinare!

Foto Dragos Toader
Foto Dragos Toader

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.