Sporty Săpânța, cea mai nouă colecție semnată Lana Dumitru

Posted on

Probabil că ați auzit tot mai des de termenul #squadgoals în ultima vreme, cel puțin referitor la clipul lui Taylor Swift, Bad Blood, „burdușit” de vedete de primă mână de peste Ocean. Ei bine, prin prisma creațiilor sale hip, Lana Dumitru este pe lista mea – imaginară – #squadgoals, iar ultima ei colecție, Sporty Săpânța îmi întărește statutul de fangirl.

Dar să ne întoarcem la motivul pentru care vă scriu astăzi despre Lana Bălana – pot să-i spun așa de vreme ce suntem imaginary BFFs – și anume ultima colecție lansată pe moja.ro, Sporty Săpânța. La fel ca și celelalte colecții, noile piese sunt originale și reinterpretează simboluri autohtone într-un mod creativ.

6Colectia sport couture cuprinde pantaloni scurți, rochii, jachete lungi și rucsacuri, toate în mai multe variante de imprimeuri noi, având ca elemente distinctive benzi și elastice colorate specifice echipamentelor anilor 90.

Hainele au printuri ascunse,  un concept artistic care tratează sensul relațillor romantice într-o societate hiper-capitalistă individualistă, în care business-ul și job-ul devin mai importante ca viața de cuplu. Astfel, pentru a sugera o structură echilibrată a contului bancar și a inimii, Lana Dumitru a inclus buzunarele de Love și Money pentru pantalonii scurți iar pe hainele lungi sunt printuri pe care le poți vedea doar tu dacă le întorci reverul.

Imprimeurile au fost create de Lana fiind inspirată de picturile celebrului Cimitir Vesel, care nu au fost preluate ca atare ci, după un proces de research îndelungat și print development, acestea au fost reinterpretate, remixate și printate digital formând niște creații noi, originale.

Moja.ro este un spațiu creativ ce aduce în atenția consumatorilor un nou concept de magazin online, care oferă o experiență completă de shopping. Piesele din colecția Moja by Lana Dumitru pot fi achiziționate online, cu livrare worldwide, de aici.

Vă las acum să admirați și voi noua colecție și, de ce nu, să o purtați! Eu o port momentan în suflet, așa veselă și sarcastică cum am descoperit-o în urmă cu doi ani, chiar la ea acasă.

9

10

7

4

1

3

2

Credit foto: Vlad Andrei
Model: Laura Giurcanu
Make-up: Dana Vlad
Designer: Lana Dumitru pentru Moja.ro

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.