Rochia de seară ideală pentru petrecerea de Revelion

Posted on

_dsc5656Orice femeie trebuie să poarte măcar o dată în viață o rochie de seară strălucitoare, iar Revelionul este pretextul ideal.

Dacă vrei să impresionezi la petrecerea de Revelion, o rochie de seară strălucitoare este alegerea evidentă pentru o ținută memorabilă care va atrage admirația tuturor. Eu vă propun o rochie Blumarine decorată cu paiete și mărgele, cu un decolteu petrecut adânc și crăpătură în față, pentru un efect wow! Rochia mi-a venit ca turnată și am avut deplină libertate de mișcare, singurul inconvenient fiind faptul că trebuia să fiu atentă cum mă aplecam astfel încât să nu las la vedere bustul… deloc generos.

Spre deosebire de rochia scurtă cu paiete Blumarine pe care ați admirat-o aici, această rochie necesită un cadru la fel de select ca și ea, în care să se potrivească dar mai ales să poată fi admirată. Ar fi chiar păcat să alegi o astfel de rochie minunată și să o porți într-un club, unde va fi înghesuială și întuneric. Pozele de mai jos au fost realizate la Inspayer Bistro, situat pe strada Batiștei, fostul palat Spayer realizat de arhitectul Louis Blanc în stil Ludovic XV, o construcție extrem de elegantă care încă păstrează numeroase elemente decorative originale în bună stare.

Pentru această ținută am ales o coafură naturală cu cărare pe mijloc și bucle lejere și am renunțat complet la accesorii. Machiajul se concentrează și de această dată asupra ochilor, cu un smokey eyes sexy și un lipgloss nude care completează un look strălucitor pentru seara de Revelion. Deasupra aș purta o blană falsă și aș alege un clutch asortat pantofilor. De această dată am ales o pereche de pantofi stiletto de la Il Passo, dar ar putea la fel de bine să fie o pereche de sandale fine.

Tu unde ai purta această rochie de seară superbă? Te intreb pentru că și tu ai putea să strălucești în ea fără prea mari sacrificii financiare închiriind-o de la DRESSBOX. Dacă rochia propusă de mine nu este pe placul tău ai la dispoziție 700 de modele dintre care să alegi și de care să te bucuri la ocaziile speciale din viața ta.

rochie paiete revelion 2015 rochie paiete revelion_dsc5317_dsc5359_dsc5393_dsc5459_dsc5528_dsc5473_dsc5663_dsc5692 
Coafură: Roxana Grădinaru
Machiaj: Mihaela Oarnă
Foto: Gabi Gogiu
Rochie: DRESSBOX
Pantofi: Il Passo

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.