Pardesiu boem, de toamnă

Posted on

Știi sentimentul acela, atunci când găsești un obiect pe sufletul tău și nu-l mai poți lăsa din mână? Ei bine, cam asta am pățit eu cu acest pardesiu, pe care l-am descoperit din întâmplare în magazinul Mathilde, în timp ce mă grăbeam spre o întâlnire.

După ce am ajuns acasă cu el, l-am probat în diverse ținute, așa cum fac de obicei, apoi l-am pus pe un umeraș, undeva la vedere, ca pe un exponat la muzeu, pe care îl tot vizitam apoi, ca să îl admir. Pentru că sunt în proces de amenajare al apartamentului, m-am gândit chiar că l-aș putea folosi drept decorațiune, pe un perete, atât de mult îmi place designul, dar la fel de tare îmi place și cum pică pe mine. Ar pica și mai bine dacă aș fi ușor mai înaltă, dar nu-i obligatoriu, pentru că talia este foarte bine evidențiată, iar mânecile clopot mă încadrează elegant.

Avem noroc de zile senine de toamnă, pline de culoare și romantism, în care mi-aș dori să mă pierd zilnic pe străduțe ascunse, pline de grădini misterioase și case impunătoare. Iar cu un pardesiu boem ca acesta, vrei să fii privită și admirată, să se bucure și alții la vederea lui, să vezi ce reacții stârnește.

O toamnă cu bujori în obrăjori și cu îmbrățișări calde vă doresc!

pardesiu mathilde maneci

pardesiu mathilde 2

pardesiu mathilde detaliu

pardesiu mathilde spate 0Foto: Dragoș Marin

Pardesiu Mathilde

Vezi și celalalt pardesiu Mathilde care m-a cucerit, aici.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.