Ole Smoky Moonshine,un nou tip de băuturi spirtoase in România

Posted on

Moonshine este băutura tradițională din vremea prohibitiei, un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astăzi, moonshine este vândut în toată lumea dar își păstrează ingredientele orginale și proveniența.

Ole Smoky Moonshine este una dintre cele mai bine vândute mărci moonshine din lume și va putea fi degustată în România în locații premium, în șase sortimente cu arome și povești unice: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine.

Poziționat premium, Ole Smoky Moonshine deschide o nouă categorie de produse alcoolice pe piața din România, adresându-se milenialilor. Moonshine se adresează în special celor pentru care rafinamentul și pasiunea pentru viață sunt definitorii. Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un îndemn pentru a trăi fiecare clipă și a cultiva bucuria pentru tot ceea oferă viața mai frumos și interesant.

„Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare, iar Ole Smoky caută provocarea prin definiție, adresându-se celor care își doresc să trăiască momente unice și pentru care un factor disruptiv este un drum către o experiență nouă și neconvențională” a explicat Mihai Scortea, Director de Maketing Cristalex.

Ole Smoky este lider în distilarea de moonshine premium din SUA și primul moonshine legal din Tennessee, produs la poalele muntilor “Smoky”, în pitoreasca statiune Gatlinburg, TN, SUA. Compania a fost înființată în anul 2009 de un grup de familii care au pus în aplicare metode artizanale de producție, cu tradiție de peste 100 de ani, pentru a aduce un produs unic întregii lumi.

Distileria Ole Smoky a devenit cea mai vizatată distilerie din America având 3,5 milioane de vizitatori anual. O atenție deosebită este pusă în fiecare detaliu al acestui produs, conținutul fiecărui borcan în sine fiind distilat personal și sigilat de către o echipă cu experiență moștenită din generație în generație.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.