9 târguri de design românesc de primăvară

Posted on

Semnele primăverii au apărut peste tot pe Facebook și la mine la fereastră: târguri peste târguri și soare blând, îmbietor.

După o săptămână de tânjit la plimbări lungi, vine weekendul și planurile mele nu includ decât regulamentarul somn indoors. În rest, mi-am propus să fiu cât mai plimbăreață și să mă bucur de vreme. Și pentru că am nevoie de câteva destinații pentru activitățile de weekend, am alcătuit o listă de târguri la care intenționez să ajung, în limita bugetului. Noroc că am și o grămadă de ocazii pentru ce să fac cumpărături: mărțișoare, cadouri de 8 martie, de zile de naștere, de casă nouă, de venirea primăverii, de frumoase ce sunt lucrușoarele, etc…

Pun pariu că și garderoba voastră are nevoie de un upgrade, așadar de ce să nu profitați să cumpărați #românEȘTI? Să nu vă prind prin mall, nici măcar la film, weekendul ăsta, mergeți să luați cele mai frumoase mărțișoare lucrate de mână, de designeri români. De fapt, pune-i un șnur în două culori oricărui lucru care îți place și e gata mărțișorul!

Am lăsat lista de târguri de primăvară mai jos, cu link pentru mai multe informații, cred că sunt toate suficient de reputate ca să mai adaug și alte detalii, nu? Spor la plimbări și la cumpărături și o primăvară cu multe bucurii vă doresc!
//giphy.com/embed/RR1IUBBFi4clq

via GIPHY

Târguri de design românesc de primăvară

Dichisar

25 – 26 februarie, Impact Hub București

Half is free

25 februarie, The Ark

Alternative Bazaar

25 februarie, Epic Bar

Târgul Mărțișorului la Muzeul Țăranului

25 februarie, Muzeul Național al Țăranului Român

Materia – Târg de design în piele

4 martie, Grand Hotel du Boulevad

Detox + Market 7. Spring Edition

4 martie, A3

Cloud No. 9 Pop-Up Store

1 aprilie, The Ark

Art Fashion Fair

1-2 aprilie, Maison 13

V for Vintage

8-9 aprilie, Grand Hotel du Boulevard

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.