Idei de mobila din paleti

Posted on

Femeia practica din mine isi doreste o locuinta, iar boema isi doreste sa o mobileze si decoreze dupa sufletul ei, iar mobilierul din paleti este doar o idee prin care sa va transformati locuinta in acasa!

Optiunile sunt numeroase atunci cand vine vorba de piesele de mobilier DIY, singura limita fiind imaginatia. Plecand de la paleti ca sursa de inspiratie putem sa ii transformam intr-un pat king size imbietor, o canapea comoda pe care sa citesti cele mai captivante carti, o masa practica pe care sa o muti cu usurinta de colo-colo, un leagan pentru copilul din tine sau orice alta piesa de mobilier ai nevoie!

De ce ai apela la mobila din paleti? Mie imi place ideea de a construi sau personaliza obiectele din jurul meu, in plus stiu cu siguranta ca putina lume detine o astfel de piesa de mobilier. Ai grija, insa, la siguranta, nu numai atunci cand construiesti mobila, ci si atunci cand o folosesti, alege paleti de calitate. De preferinta contracteaza un mester local daca tatal sau iubitul tau nu se dau in vant dupa bricolaje.

Tu ce piesa de mobilier din paleti ai alege pentru casa ta?

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.