Fereastra care m-a convins sa aleg apartamentul

Posted on

 

Vine o vreme, dragilor, cand trebuie sa intri in randul lumii, sa te maturizezi, a.k.a. sa te indatorezi pana la finalul zilelor la banca. Si nu stiu de ce, dar sunt entuziasmata si bucuroasa, pentru ca ma mut la casa mea!

Apartamentele finaliste de pe short list-ul meu au amandoua o trasatura comuna: fereastra catre un alt univers.
Va spun sincer, am fost cat p’aci sa ma mult in padure la Baneasa (vorba cantecului), intr-o ‘cutie  de chibrituri’ foarte chic, cu o vedere de milioane. Apartamentul si blocul in sine imi ofereau toate motivele sa aleg sa ma mut acolo, dar factorul cel mai important, lumina naturala din belsug si privelistea verde (padurea care inconjoara ansamblul) m-au convins ca as putea spune acelui loc acasa. In plus, agentul de vanzari a fost atat de amabil, de detaliat in descrierea avantajelor si de convingator, cum nu am mai intalnit nicaieri.
Desi imi place aglomeratia din oras, am nevoie de o oaza verde in care sa ma relaxez, ceea ce este aproape imposibil de gasit in Bucuresti la un pret accesibil. Cu toate astea, am  reusit imposibilul, am gasit un apartament cochet, intr-o zona linistita, inconjurat de verdeata, care imi ofera senzatia de casa la curte si de acasa. Cred ca imaginile spun totul despre motivatia mea, nu-i asa?

image

Cat despre obiectivele practice, apartamentul le bifeaza cu succes si pe acestea: constructie solida, finisaje de calitate, cartier linistit si curat, apropiere de mijloacele de transport in comun, centre comerciale, prieteni si familie in proximitate.
Provocarea urmatoare este sa amenajez cat mai inteligent ferestra… pardon, apartamentul! Idei, sugestii, anyone?
Ca m-ati intrebat, apartamentul din padure este situat, evident, in complexul Greenfield. De vis, parol, plus ca in banii pe care i-am dat (prin banca) in oras, intra si curtea din jurul apartamentului din padure. Apartamentul din oras este in ansamblul Ten Blocks, in Militari, la 3 min de mers pe jos (sprint se mai numeste mersul meu) de statia de metrou Pacii, pe partea stanga cand iesi din oras spre Pitesti. Reclama nu a avut nevoie sa isi faca, asadar nu il cunoaste multa lume iar pozitionarea la 50 m de bulevard il fac si mai greu de reperat. Drumul pana la munca dureaza putin, doar cu metroul, mai ales ca traversez jumatate de oras, pana la Piata Muncii.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.