Descoperă noua colecție Giorgal pe Noi9.ro

Posted on

De fiecare dată primesc cu bucurie vestea lansării unei noi colecții Giorgal, pentru că descopăr noi piese dezirabile, de calitate, la doar câteva click-uri distanță.

Noua colecție o puteți găsi deja pe site-ul Noi9.ro, unde veți descoperi un mix de stiluri elegant și smart casual.

Rochii cu un aer elegant și feminin cu accente smart casual

Modelele de rochii inspirate de anii ’50 au o croială tip cloș, cu pliuri adânci care creează un volum deosebit în partea inferioară, iar partea superioară este mulată. Acestă croială definește talia într-un mod feminin și elegant și creează un efect care va atrage toate privirile. Rochiile tip cloș sunt versatile, putând fi purtate atât într-un cadru elegant, cât și într-unul casual.

În contrast vin modelele de rochii midi inspirate de anii ’60, care au o croială tip creion. Linia tip creion a rochiilor definește și pune în evidență silueta, creând imaginea de clepsidră, mult dorită de către doamne și domnișoare.

Rochiile sunt realizate din texturi rafinate precum bumbac, satin sau voal.

Suprapuneri cu tricotaje voluminoase

Pentru primăvara aceasta, Noi9.ro propune cardigane tricotate realizate cu volume deosebite, care oferă un aer extrem de chic, relaxat și actual ținutelor. Fie că sunt purtate alături de rochii sau de pantaloni, acestea sunt foarte comode și ușor de asortat oricărei ținute.

Texturile sunt delicate cu pielea, iar nuanțele cardiganelor sunt ideale pentru primăvară: roz pudră, gri sau nuanțe naturale precum verdele smarald.

Iată mai jos câteva dintre ținutele superbe de la Giorgal pe care le puteți comanda online. Care sunt favoritele voastre?

Giorgal SS17_3Giorgal SS17_4Giorgal SS17_2

Gazduire: Noa Restoclub

Make Up: Denisa Sima

Photo: Raluca Margescu

Hair: Anastasia Beauty Salon

Styling & concept: Giorgal

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.