Cum am ajuns designer de lenjerie intimă pentru Eden Lingerie

Posted on

Orice femeie și-a dorit măcar o dată în viață să devină designer vestimentar, iar eu sunt cu un pas mai aproape de împlinirea acestei fantezii.

Cum am ajuns să fiu designer pentru Eden Lingerie

Când am fost invitată de Oana Thomas, owner-ul brandului Eden Lingerie, să creez prin serviciul made-to-measure designul pentru un nou set de lenjerie intimă, m-am bucurat ca un copil mic care a primit o jucărie nouă, o bucurie sinceră, care se prelungește odată cu dezvăluirea modelului desenat de mine.

Nu, nu exagerez atunci când spun că am devenit designer vestimentar, pentru că mi-am luat foarte în serios noua misiune, iar echipa de la atelier m-a tratat cu un adevărat profesionalism. Nu știam la ce să mă aștept, a fost prima mea experiență de acest gen și m-am așteptat la multe bătăi de cap, dar totul a decurs foarte simplu.

Timp de o săptămână am răscolit internetul în căutate de inspirație, iar pe drum spre și de la birou eram mereu pe site-uri cu lenjerie intimă. Ce or fi crezut cei care stăteau cu ochii în telefonul meu în tramvaiul 41, nici că mi-a păsat!

Singurele 2 restricții în privința designului, foarte importante dealtfel, au fost că trebuie să mă limitez la tiparele și materialele cu care se lucrează deja la atelier, în rest ”go crazy”, mi-am spus. Oricum, pe tot parcursul procesului de creație am beneficiat de asistența și sfaturile echipei Eden, pentru că nu tot ce visezi este și realizabil sau confortabil.

Setul creat la invitația Eden Lingerie este acel model pe care îl caut de vreo doi ani prin magazinele de la noi, fără succes. Materialul ales este dantela și am avut norocul să folosesc un material nou, de care m-am îndrăgostit la prima atingere: dantela de Callais într-o nuanță roșcată. În contrast, baretele sunt dintr-un material negru, cu fir din mătase.

Cum a decurs procesul de creație

După o zi lungă la birou am evadat în universul plin de farmece al dantelurilor din atelierul Eden, împreună că celelalte 3 bloggerițe din proiect: Ela, Georgiana și Adina. Aici am ales materialele, am făcut schițele și am discutat detaliile despre care nu eram sigură. M-am bucurat de faptul că deși nu am discutat cu fetele în avans despre design, cele 4 seturi erau total diferite: al meu fiind cel mai provocator, după cum se vede mai jos.

După întâlnirea creativă a sosit perioada cea mai dificilă, de așteptare. Dezvăluirea rezultatului final s-a făcut la Floria în stradă (florarie online cu livrare la domiciliu), unde cu greu poți fi impresionat de altceva în afară de flori. Cu toate astea, am fost uimită să descopăr faptul că designul meu mai impresionant în realitate și că fetele de la atelier mi-au înțeles atât de bine viziunea.

Vă las și pe voi să descoperiți rezultatul final și să îmi spuneți apoi cum vi se pare. Eu nici că se putea să fiu mai mândră!

made-2-measure-lenjerie-intima-eden-lingerie

meade-2-measure-eden-lingerie

eden-lingerie-zana-boema-made-to-measure

eden-lingerie-2

zana-boema-pentru-eden-lingerie

zana-boema-eden-lingerie-1

eden-lingerie-made-2-measure-zana-boema

Dacă vă atrage ideea de a fi designerul propriului set de lenjerie intimă, puteți să aveți parte de aceeași experiență ca și mine, prin noul serviciu made-to-measure lansat de Eden Lingerie. Iar dacă vă place modelul creat de mine, îl puteți comanda de pe site. Sutienul este 250 ron iar chilotul 100 ron, ambele confecționate din dantelă de Callais.

Îndrăzniți să visați mai curajos, visurile din copilărie pot fi depășite de realitate!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.