Costume de baie la moda in vara 2015

Posted on

Costumele de baie nu mai îndeplinesc de multă vreme doar o funcție utilă, ca și restul pieselor vestimentare, au devenit și acestea adevărate fashion statements.

Nu sunt fan plajă sau bălăceală, pentru că am pielea foarte deschisă la culoare și mă ard foarte repede și nici nu știu să înot, dar există un eveniment anual care mă face să îmi reconsider opțiunile vestimentare pentru plajă. Tocmai am hotărât împreună cu jumătatea mea să facem o mare aroganță și să mergem și un weekend la mare, după un weekend la munte și altul la Sibiu, la întrunirea moto organizată de Seawolves la Mamaia. Presimt că vom fi casnici o bună perioadă de timp după asta, așa că lăsăm la o parte nevoia de odihnă și ne organizăm rapid.

După cum vă spuneam și mai sus, nu sunt fan plajă și bălăceală, așadar nu am fost foarte atentă la trendurile pentru costumele de baie în vara 2015, însă în urma unui mic research foarte plăcut am descoperit o mulțime de modele cool, pe care le-aș purta cu mare drag. Să vă mai spun un secret: cu puțin mai bună administrare a timpului vara asta voi învăța și să înot, așadar îmi vor fi foarte utile costumele de baie… oare?

Iată mai jos o selecție a celor mai cool costume de baie pentru vara 2015

P.S. V-am mai spus că modelele de mai sus de costume de baie sunt doar pentru show off, da? Aveți grijă ce model alegeți  să nu vă bronzați cu diverse modele haioase dar inestetice.

Fetelor, nu uitați să ieșiți la alergat în fiecare zi (sau să faceți orice tip de mișcare), să vă accesorizați cu niște tatuaje metalice și bineînțeles, să folosiți loțiune cu protecție solară din belșug!

Foto Pinterest

  • Share

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.