Cadouri #românEȘTI pe care o să ți le dorești și tu

Posted on

 

Nu e ziua mea și nici nu sunt în căutare de cadouri pentru cineva, dar caut pretexte să investesc în niște minunății românești, pe care vi le împărtășesc și vouă cu drag.

Am listat mai jos câteva obiecte descoperite de mine de-a lungul timpului, care este posibil să fie și pe placul cuiva drag vouă. La fel de probabil este să nu vă trezească niciun sentiment și nu vă judec, pentru că gusturile nu se discută. Un singur sfat am pentru voi – dacă faceți un cadou cuiva, oricui, puneți și puțin suflet, să simtă că este oferit cu drag, oricât de mic și poate necostisitor ar fi. Un cadou cumpărat din obligație, în ultimul moment, va arăta extrem de clar gradul de interes. Știu asta pentru că am primit și am oferit la rândul meu astfel de cadouri și am regretat. O variantă salvatoare sunt voucherele sau cadourile întârziate!

Iată care sunt în viziunea mea boemă cele mai cool cadouri românești:

Cuvinte aurite

Ei bine, cu asta chiar mă laud – am făcut deja 2 cadouri personalizate de la Cuvinte Aurite și eu una am fost super încântată. Ambele, în prag de plecare a celor care le-au primit, astfel că nu le-au putut lua cu ei, dar îmi place să cred că au simțit că au venit din suflet. În plus, am și eu o idee de cuvinte aurite pe care să mi le pun ca mesaj pe perete, la intrare.

Primul cadou oferit este un umeraș cu numele blogului prietenei mele, Alexandra, care să îi amintească zilnic să nu renunțe la un lucru care o definește și pe care îl face excelent! Cel de-al doilea este un tablou cu numele călătoriei în care au plecat prietenii mei motocicliști, World Ride, pe care îl vor admira mai mult când se vor întoarce încununați de succes din călătoria lor.

Puteți alege de la bijuterii, semne de carte, tablouri, umerașe și până la tot felul de decorațiuni inedite care vă trec prin minte cu mesaje dragi, pe care Ramona să le modeleze pentru voi în sârmă. Cât despre prețuri, acestea variază foarte tare, în funcție de ce îți dorești și ce alte materiale mai intră în compoziție.

Farfurii Chicineta

În acest moment au revenit în stoc câteva modele care-mi fac cu ochiul, în special cele legate de dosuri impresionante, precum cel al stimabilei, aici de față. Ce nu îmi face cu ochiul acum este prețul, căci sunt încă în perioada de achiziții raționale, pe principiul „am absolută nevoie”, iar 39 de lei nu-i chiar un preț mic pentru o farfurie. Iar buba este că dacă tot mi-oi lua, să fie toate cele pe care mi le doresc, nu?

Ultima colecție, Chicas Bravas, realizată în colaborare cu Skin Deep, are și un pachet cu discount, 6 piese cu mesaje de inspirație latino, cu 162 de lei.

Cutiile tematice In a box

in a box cutie tematica produse romanesti

Când cineva lansează un concept la care ți-e ciudă că nu te-ai gândit prima, te resemnezi că nu ai fost la fel de smart și încerci să sprijini cum poți proiectul. Prima cutie am primit-o  și eu în dar și mă bucur tare mult pentru asta; fiecare obiect își are locul acasă la mine și îmi este foarte drag, pentru că sunt obiecte românești, realizate de artizani, în serie limitată.

Ultima ediție tocmai a fost lansată și conține o eșarfă creată de Iuliana Pâslaru în culori superbe, pastelate, un colier din porțelan de la Pasărea Măiastră Design, un unt de corp Sweet Treat cu cocos și cacao și un portfard maxi de la Buticul Cosânzenei. Prețul este de 145 de lei și include și transportul.

Decorațiuni de la Văzduh

Minunățiile de la Văzduh le-am descoperit la Femei pe Mătăsari și jur că nu aș mai fi plecat de la standul lor, pentru că îmi place să analizez în detaliu obiectele care îmi plac și pentru că îmi doresc de multă vreme să găsesc dreamcatchers și cocori din origami pentru acasă, deci am fost uimită să le descopăr.

Norocoasa de mine a primit un dreamcatcher cadou de ziua mea, thanks to lovely Aleka <3 și mai aveam și eu unul deja, mai micuț, deci pot să încep o colecție – spațiu am suficient. Cocori nu aveam, dar contemplu ideea de a realiza o lustră cu origami, așadar voi mege direct la sursă când mă decid asupra detaliilor. Prețurile sunt între 80 de lei și 150 pentru modelele mai elaborate, iar de curând au lansat și o colecție de chockere.

O ilustrație

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru cineva ca mine, care abia s-a mutat și este entuziasmat să își decoreze casa, o ilustrație este o idee bună, mai ales dacă-i știi și gusturile. Mie îmi plac cele ale Mădălinei Andronic, dar mi se par o idee bună și cele cu mesaje, cum sunt cele de la Liliana Arnaut. Iar ca să fiu extrem de specifică, îmi plac tare ilustrațiile personalizate de la Sketch my bike, e în plan și un portret de familie pe două roți.

Lista va fi mereu updatată cum găsesc minunății românești pe care să (vi) le faceți cadou oamenilor faini din viața voastră! Aștept și recomandările voastre!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.