Best messed up chicks în seriale tv

Posted on
max and caroline

În ultima vreme au apărut tot mai multe seriale cu și despre tipe, fiecare mai fucked up decât cealaltă. Vi le prezint pe favoritele mele.

Mi-am dat seama că în ultima vreme au apărut mai multe seriale tv care au în rol principal femeile, dintre care am selectat cele mai interesante personaje, pe care vi le recomand și vouă mai jos. Vă vor cuceri, fără urmă de îndoială și cu siguranță veți afla și voi câteva lucruri interesante de la ele. P.S. În sfârșit au și femeile ocazia să vorbească urât, să se poarte grosolan și să sleep around fără prejudecăți, așa cum doar bărbații aveau voie până acum!

broad city

Abbi & Ilana, Broad City

Show-ul este scris chiar de cele două actrițe care le interpretează pe Abbi și Ilana, care le poartă și numele. Serialul este despre viața de zi cu zi a celor două tinere, care au propriul filtru al realității, astfel că totul este dramatizat într-un fel foarte original și gălăgios. Nu știu dacă este din cauza orașului în care locuiesc, New York, însă tipele fac o grămadă de trăsnăi și până și cel mai neînsemnat eveniment se poate transforma într-o criză veritabilă. Evident, vine vorba despre sex în mod frecvent, iar Abbi și Ilana sunt cu adevărat dezinvolte în toate experiențele. Îmi pare rău că au fost lansate doar 2 sezoane până acum, prea scurte, pentru că umorul fetelor este absolut addictive. TREBUIE să urmărești și următorul episod.

girls

Hannah, Marnie, Jessa și Shoshanna, Girls

Serialul este despre cele 4 tinere newyorkeze cu personalități puternice și total diferite și felul în care evoluează relația lor de-a lungul timpului. Din păcate fetele se ceartă frecvent, spre deosebire de Abbi și Ilana, dar shit happens in real life. Pe cât de ciudate sunt, pe atât de realiste sunt problemele lor: relații ratate, cariere pline de piedici, vicii, nevoia de a fi în centrul atenției, dar și teorii inedite despre situațiile întâlnite.

carrie homeland

Carrie Mathison, Homeland

Carrie este cel mai complicat agent C.I.A. și nu doar pentru că este femeie, ci și pentru că suferă de tulburare bipolară. Interpetarea lui Claire Danes este de-a dreptul fenomenală și te face să o iubești și să o urăști în același timp, datorită deciziilor riscante și controversate pe care nu se teme să le ia.

piper chapman

Piper Chapman, Orange is the new black

Piper este o femeie albă, privilegiată, pe care a ajuns-o din urmă o greșeală din tinerețe, care a trimis-o la închisoare pentru 15 luni. Din acest punct, viața ei perfectă ia o turnură negativă și ajunge să își piardă logodnicul, prietena cea mai bună, sprijinul părinților, micuța afacere și ajunge să se consoleze în brațele fostei iubite, pe care o regăsește la închisoare. Povestea este inspirată de un fapt real, iar personajele din închisoare sunt de-a dreptul savuroase!

max and caroline

Max și Caroline, 2 Broke Girls

Caroline este stereotipul bogătașei căzute în dizgrație, iar Max este stereotipul tipei de cartier. Cele două ajung să locuiască și să lucreze împreună și apoi să pornească o afacere cu brioșe. Pe lângă numeroasele glume bazate pe stereotipuri, cele două ne demonstrează că prietenia lor este mai valoroasă ca orice încercare pe care o trec cu dramatism și amuzament. Și orice ar face, oricât de inventive și de talentate, Max și Caroline rămân în continuare… sărace.

fiona gallaher

Fiona Gallagher, Shameless

Fiona este mama, tatăl, sora și prietena fraților săi mai mici, pe care îi îngrijește în locul tatălui lor bețiv. Tânăra se străduiește să îi întrețină și îngrijească pe ceilalți punându-și viața personală pe ultimul loc și reușește să își facă datoria cu simț de răspundere, în ciuda viiciilor pe care le are la rândul său. Întregul clan Gallaher este la fel de controversat, iar problemele dau mereu năvală, chiar mai multe o dată.

Tu ce alte seriale cu tipe interesante urmărești?

0 Comments

  1. impressivity says:

    Am revenit recent la serialul Ally McBeal… e la fel de savuros ca acum cativa ani, iar Ally e atat de “messed up”, incat de multe ori viata ei personala o face sa o ia razna si in cea profesionala. Dar fiecare episod e amuzant si chiar inspirational pe alocuri 🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.