#avondressupparty, rezumatul unei zile de vis

Posted on

Pentru aceia dintre voi care se intreaba ce a fost cu pozele cu mine costumata in Sailor Moon, iata contextul.
Acum ceva timp am primit un email in care eram invitata la un eveniment de socializare alaturi de fetele simpatice de la Avon. Toate bune si frumoase, iar ce a urmat mi-a depasit chiar si mie toate asteptarile. In primul email am fost intrebata si care este eroul copilariei mele si fara sa ma intreb care a fost rostul acestei intrebari am raspuns fara urma de ezitare Sailor Moon.
Iata ca a sosit si ziua de 6 februarie, in care am ajuns plina de nerabdare la cafeneaua Lente & Sotron. Intre timp am mai avut un schimb de emailuri pline de mister in care eram intrebata ce marime port la haine, de unde nerabdarea mea.
Cafeneaua Lente & Sotron de pe Pache Protopopescu nr. 20 este un fel de rai al jocurilor si veseliei, in care o sa ma intorc in mod clar, foarte curand. Aici am facut echipa cu Oana, Catalina, si Luiza, am desenat si am rezolvat niste provocari haioase, pentru a ajunge in mansarda spatioasa, unde ne astepta surpriza cea mare: costume, make-up artisti si hairstilist care sa ne transforme in eroii copilariei noastre. How cool is that, right?
Nu stiu cine era mai emotionat, eu, ca am fost transformata in Sailor Moon, eroina favorita din copilarie, ori celelalte fane ale sale care aveau acum oportunitatea sa stea alaturi de ea (adica eu). Totul a fost perfect: costumul pe marimea mea, am capatat si cosite lungi si blonde si un machiaj natural foarte frumos (am primit mai multe complimente pe parcursul zilei).
Pe langa costumatia mea senzationala, in care m-am simtit grozav si am facut impresie, am primit si o mini-me, o papusa Sailor Moon handmade by I’dollyou. Ador obiectele unicat, facute de mana si chiar imi doream o astfel de papusa in secret. Da, eu sunt genul care inca se mai uita la desene animate si imi plac foarte tare si figurinele si jocurile.
Consider ca seman foarte tare cu eroina aleasa de mine, suntem la fel de vesele si optimiste, insa daca as fi stiut de la inceput ce urma sa mi se intample probabil as fi ales alt personaj. Ma bucur, insa, de alegerea facuta si de faptul ca am fost macar o zi in hainele eroinei mele favorite.
Vreau sa impartasesc si cu voi clipele pline de veselie pe care le-am petrecut alaturi de echipa Avon si de celelalte colege de breasla.

image

image

image

image

image
O sa revin si cu pozele oficiale soon! 😀

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.