5 motive să mergeți la V for Vintage

Posted on

Dacă nu ați ajuns la V for Vintage #16 sâmbătă, mai aveți o șansă duminică, pe care vă sfătuiesc din experiență să nu o ratați.

Eu am petrecut sâmbătă 2 ore printre comorile de la târg, dar am ajuns să plec cu mâna goală. Hainele pe care le-am probat nu mi s-au potrivit pentru că nu am dimensiuni de modelină – e tare greu să îți găsești hainele potrivite când ești mignonă – iar la capitolul bijuterii, pur și simplu nu m-am putut decide pe care le voi purta, așadar am zis că o să sleep on it. Sunt indecisă între un inel și un colier minimaliste de la Alexandra Nacu și o broșă statement de la Bon Bijoux. Nu am găsit modelele identice online, dar am găsit ceva similar, mai jos.

Din fericire mai e o zi și mâine, așadar încă mai aveți o șansă să vă bucurați de oferta bogată de produse de design românesc de la V for Vintage 16. Iar dacă aveți îndoieli că e locul potrivit în care să vă petreceți o parte din timpul liber, vă ofer eu câteva motive care vă vor convinge:

  • o mulțime de designeri talentați autohtoni laolaltă, ale căror produse le puteți proba/testa/pipăi/admira live, nu prin obiectivele camerelor de fotografie.
  • pe lângă designerii pe care îi știți deja, veți cunoaște alții noi. Eu acum am descoperit piesele de la Sisters Closet, pe care le voi urmări cu atenție de acum înainte. Cât despre colecția The Pill a studenților de la UNarte, nu am cuvinte să vă explic cât de creativă și originală este!
  • întâlnești oameni frumoși, cu pasiuni comune și poți lega prietenii noi. Eu am fost în permanență cu nasul între haine și nu am socializat mai deloc, ba chiar pun pariu că am trecut pe lângă oameni cunoscuți, dar mi-au plăcut oamenii pe care i-am întâlnit acolo.
  • există o zonă de lounge, unde puteți socializa în aer liber, la o tartă și o cafea proaspete, într-o atmosferă boemă.
  • prețurile de vânzare au și discounturi, nu știu dacă este o regulă, dar am remarcat asta la unele branduri. Ai venit, ai văzut, ai probat și ai cumpărat la preț redus  – ce bucurie, nu-i așa?

Sper că îmi veți asculta sfatul și mai apoi că îmi veți împărtăși impresiile voastre despre V for Vintage 16.

O duminică de poveste vă doresc!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.