3 ținute #românEȘTI pentru petrecerea dintre ani

Posted on

Dacă încă nu v-ați hotărât asupra ținutei pentru petrecerea de Revelion, v-am pregătit 3 idei cu piese #românEȘTI speciale, chiar dacă aveți în plan să stați acasă.

Rochia verde de catifea

Anul acesta s-a purtat catifeaua și probabil că va mai fi la modă și la anul, iar pentru petrecerea de Revelion este o alegere excelentă, sub orice formă. Eu vă propun o rochie din catifea de mătase brodată cu detalii florale semnată Rozalia Bot, cu o alură boemă și un decolteu adânc, seducător. Îmi și imaginez cum se simte materialul și cât de îmbietor la atingere este!

Little Black Dress

Micuța rochie neagră te scoate din orice încurcătură, mai ales atunci când nu ai dispoziția să fii prețioasă la petrecerea dintre ani. Rochia Aer Wear pe care v-o recomand de această dată este un model la modă, cu mânecile bufante și un șnur supradimensionat la gât, detalii care o fac perfectă pentru această ocazie.

Fusta transparentă

Una dintre piesele de pe lista mea ”must wear” este fusta din dantelă, cu multă piele la vedere. Petrecerea de Revelion este ocazia perfectă pentru a purta o astfel de piesă îndrăzneață, dacă locația și anturajul vă permit. Eu aș combina-o cu un body din catifea sau o bluză din mătase, cu mânecile bufante.

Pentru mai multe idei de ținute #românEȘTI navigați pe welovecouture.ro, găsiți aici o mulțime de piese interesante, de la rochii din materiale prețioase, lucrate migălos, până la piese minimaliste și la modă.

Aștept și sugestiile voastre de ținute pentru petrecerea de Revelion!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.