1 mai în București. Ce e de făcut?

Posted on

 

Planurile sunt făcute să fie schimbate în ultima clipă, de aceea trebuie să îmi fac un research conștiincios în timp ce îmi desfac bagajele de plecare la munte de 1 mai. Iată ce e de făcut în capitală.

Relaxare la piscină

Distracția nu s-a mutat la mare de 1 mai, ci a rămas în București, unde se deschide sezonul de plajă și bălăceală la piscina AQUA de la Pescariu Sports & SPA, cu prețuri speciale. Astfel, pe 1 mai, accesul la piscină pentru o zi va costa 60 lei pentru adulți și 40 lei pentru copii, iar pentru grupuri mai mari de 10 persoane se mai acordă o reducere de 10%.

Am fost chiar săptămâna trecută la The Gallery, lounge-ul recent renovat al complexului și am admirat piscina superbă de 974 metri cu gândul la prima ocazie să o testez: iată că a sosit. AQUA cuprinde o piscină generoasă, 2 jacuzzi-uri, un poolbar, o piscină pentru copii cu tobogane de apa și loc de joacă cu nisip, un restaurant. Suprafața de apă este inconjurată de o zona cu paturi de relaxare și pavilioane VIP acoperite.

filme romanesti 1 mai

Maraton de filme românești

La Noul Cinematograf al Regizorului Român din incinta Muzeului Național al Tăranului Român ne așteaptă 3 super-filme românești în weekend-ul 1-3 mai: „Alyah Dada”, documentar, regia Oana Giurgiu, „De ce eu”, dramă, regia Tudor Giurgiu și „Aferim”, dramă-istoric, regia Radu Jude. Nu trebuie să ratezi vremea bună și plimbările lungi în parc, poți să vizionezi 1 film pe zi, seara, după ora 18.00.

Câte stele sunt pe cer?

Este o întrebare retorică, evident, nu a aflat nimeni și nici nu cred că vom afla vreodată numărul real al stelelor, fapt care sporește și mai tare misterul Universului. Prezentările de astronomie sunt o alternativă inedită pentru o seară de club, sâmbătă, 2 mai, la Palatul Șuțu, la ora 19.00. Participanții vor vedea cum arată cerul văzut cu ochiul liber și prin telescop, dar și o colecție de obiecte observate până în prezent de astronomi. Prezentarea este o proiecție pe întuneric, însoțită de explicații live oferite de Adrian Șonka.

Voi cum vă distrați de 1 mai? Vă doresc tuturor să vă relaxați și să vă bucurați de compania celor dragi!

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.