Unde gasim cele mai cool salopete?

Posted on

 

Salopeta este o piesă vestimentară practică dar și haioasă, care amenință să ne cucerească garderoba în sezonul primăvară-vară 2015.

salopete mira duma gwen stefani olivia palermoInspirată de moda anilor 90′, salopeta cunoaște o revenire puternică în sezonul cald, atât din denim, cu design utilitar, cât și din materiale mai delicate și croieli feminine, menite să ne pună trupul în evidență. O vei regăsi în mod frecvent în colecțiile de pe catwalk, în moda străzii, dar mai ales în magazinele din care îți faci cumpărăturile. Da, îmi plac la fel de tare toate modelele de salopetă, dar am o slăbiciune pentru modelul din piele pe care l-a purtat Mira Duma la New York, iar Gigi Hadid, Leandra Medine, Ulyana Sergeenko, Ciara și Anya Ziourova au ales să poarte modele tot din piele. La fel de tare îmi plac și aș purta modelele scurte din dantelă, pentru un look de festival, un model strâns în talie și cu decolteu în V la birou dar și clasicul model din denim, în orice variantă cromatică. Iar pentru că vara merg des la munte, cu motorul, îmi surâde ideea de a le purta peste tot.

Pentru că este un trend pe care vreau să îl adopt și eu, am făcut o scurtă documentare, care cred că ți-ar putea fi utilă și ție. Unde și ce modele de salopetă se găsesc în magazinele online afli în galeria foto de mai jos, unde găsești și prețurile și numele magazinelor.

Această prezentare necesită JavaScript.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.