Noua colecție de pantofi Ancolette, disponibilă la Dacia 24

Posted on

Brandul românesc de pantofi Ancolette lansează o nouă colecție, disponibilă online și în showroom-ul Dacia 24.

Mi s-a dus vorba între prietene că aș avea o influență negativă, că le-aș îndemna la cumpărături. Ei bine, e adevărat, dar am toate motivele să o fac, atunci când recomand branduri românești. Da, viața e scurtă, deci cumpără pantofii dacă ți se potrivesc!

Nu sunt chiar o shopaholică, nu arunc ultimii bani pe lucruri de care nu am nevoie, dar atunci când descopăr ceva ce-mi place, trebuie să am acel lucru. Ultima ”obsesie” sunt pantofii Ancolette, pe care i-am descoperit la showroom-ul Dacia 24, care mi-au înfierbântat imaginația cu modele dintre cele mai diverse și mai atractive, după cum puteți vedea și pe pagina lor de Facebook.

Povestea Ancolette

Anca Tănase şi-a început cariera în domeniul investiţiilor şi vânzărilor pe piaţa de banking. Jobul a venit la pachet cu un dress code destul de strict. Zi de zi, cel puţin 8 ore trebuia să poarte pantofi cu toc. A ajuns la o colecţie impresionantă pentru că pantofii frumoşi nu erau comozi, cei comozi nu erau şi frumoşi, cei pe care îi purta la birou nu puteau fi purtaţi şi la o ieşire cu prietenii şi tot aşa. Pasionată de desen încă din adolescenţă, Anca s-a trezit creionând pantofii pe care îi visa. Apoi i-a încolţit în minte ideea de a-şi crea propria linie. Încet-încet, după multă documentare, multe încercări şi mai ales multe eşecuri, a ajuns la o colecţie care o reprezintă în totalitate: pantofi care exprimă eleganţă, senzualitate, perfecţi pentru o femeie sofisticată, misterioasă, dar şi pentru o personalitate veselă, jucăuşă. Versatilitate este astfel caracteristica de bază a pantofilor Ancolette.

“Am dorit să creez pantofi care să îţi dea încredere, care să te facă să zâmbeşti şi pe care să îi poţi purta de dimineaţă până seara, chiar dacă au toc. Îmi doresc ca pantofii Ancolette să aducă în viaţa fiecărei femei care îi poartă acea doză de strălucire, de glamour, pe care ne-o dorim şi o merităm zi de zi nu doar la ocazii speciale. Pantofii Ancolette, deşi din texturi fine şi cu detalii delicate, sunt făcuţi pentru a fi purtaţi toată ziua, nu pentru a fi admiraţi în cutie”, a explicat Anca Tănase.

The new you!

Noua colecţie Ancolette se înscrie în tendinţele anului: culori naturale, de la verde la brun, dar şi accente de culoare cum ar fi albastru electric ori albastru vintage sau Greenery. Acestea sunt combinate cu detalii delicate: funde, panglici de satin, decupaje fine, dar şi cel mai important detaliu, un toc ameţitor şi totuşi confortabil. În cea mai nouă colecţie semnată Anca Tănase vei regăsi botine perfecte pentru o primavera capricioasă, pantofi decupaţi, sandale senzuale. Printre texturile alese sunt pielea texturată, pielea întoarsă, pielea cu irizaţii.

Mai  multe detalii și comenzi pe site-ul Ancolette. Iar dacă ai nevoie de o persoană cu care să te consulți, mie îmi place să-mi dau cu părerea!

SOR_9936

SOR_9933

SOR_9907

SOR_9665

SOR_9498

 

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.