Going out: top 5 locuri in Bucuresti

Posted on

output_ZOMUWaPe cât de mult îmi place să descopăr locuri noi în București, pe atât de fidelă le rămân acestor cinci.

Prietenele mele știu deja unde le voi propune să ne întâlnim data viitoare, pentru că le ofer mereu aceleași variante. Îmi place să descopăr locuri noi și sunt sigură că sunt locuri senzaționale în București, dar prefer să merg în locuri în care mă simt în largul meu și unde cunosc deja meniul. Mi s-a întâmplat destul de des să merg la ”pomul lăudat” și să fiu dezamăgită.

Starbucks Manuc – coffee o’clock

Sunt fan al cafelelor de la Starbucks, iar de când s-a deschis cafeneaua de la Manuc, locul a devenit un fel de cartier general al întânirilor business dar și de plăcere. Planurile personale și profesionale dar și confesiunile din 2015 s-au mărturisit deja în cadrul relaxat de la Manuc.

Coffee is always a good idea!

Journey Pub – lunch o’clock

Terasa cu cel mai mare farmec din centrul orașului unde îmi place să mă legăn într-un hamac și să mănânc ceva bun. Atmosfera jucăușă este pe placul meu iar abundența de plante mă încântă.

Poți să joci jocuri de societate sau să împrumuți o tabletă să îți faci treaba.

Ramayana Cafe – tea o’clock

Am descoperit această cafenea încă de când am venit în București și am fost aici cu toți oamenii dragi mie și mă voi întoarce întotdeauna să mă întind comod pe perne, să beau ceai, să ronțăi un fursec, să mănânc un sanviș Italian Job și poate să trag și un fum dintr-o narghilea.

Bonus: saloane pentru nefumatori și muzică excelentă!

Fratelli Espresso Bar – wine o’clock

Ultimul loc din București care mi-a câștigat afecțiunea este Fratelli Espresso Bar, unde am băut cel mai bun vin rose, în cea mai plăcută atmosferă alimentată de muzica bună și o companie întotdeauna selectă.

Verifică programul săptămânii, ”oamenii de bine” ai locului organizează evenimente cool mereu!

Biutiful – beer o’clock

Al doilea local care poartă semnătura Twins Design din lista mea de going out în București este un loc cu multă personalitate, unde îmi place să beau o bere rece și să spun glume deocheate. Tot aici am împărțit cu prietenele mele multe mese savuroase dar și calorice, presărate de multe reprize de râs.

Nu uita să faci rezervare din timp, este posibil să nu găsești masă disponibilă seara.

Extra: nu frecventez cluburile din București, dar dintre acelea puține în care am ajuns, cel mai tare m-am distrat în Gaia Boutique Club (dance o’clock). Motivul principal este că acolo a fost organizată petrecerea aniversară Cosmopolitan 15 ani și am fost înconjurată de o mulțime de prieteni.

Aștept și sugestiile tale de locuri faine din București pe care merită să le descopăr.

party time

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.