Cum creezi ținute chic online?

Posted on

Poate că nici garderoba ta nu este îndeajuns de mare pentru a crea tot felul de ținute inedite sau poate că e pur și simplu mai distractiv să o faci online. Oricare ar fi motivația ta, îți propun un joc distractiv, pentru ”fetele mari”: mood board-ul Polyvore.

Pentru ce folosesc eu site-ul Polyvore? În principal să creez și să descopăr. Creez tot felul de ținute, descopăr piese vestimentare inedite, și îmi exersez creativitatea cu cel mai util și la îndemână tool. Oricât de bogată ar fi garderoba ta, pun pariu că nu vei avea nici răbdarea și nici timpul necesar să te joci prea mult cu hainele, așa cum poți să o faci online.

Pentru o femeie pasionată de modă, Polyvore este cel mai cool mood board, pentru că ai la îndemână numeroase piese vestimentare la modă, iar partea cea mai frumoasă este că dispui de o aplicație care îți permite să adaugi și alte poze cu produse noi. Dacă nu ești mulțumită de felul în care te îmbraci și consideri că mai ai de lucru la imaginea ta, Polyvore te ajută să îți exersezi îndemânarea. Dacă vrei să te joci de-a fashion editor-ul, tot aici reușești cel mai bine să o faci, având la dispoziție tot felul de elemente de fundal, haine, încălțăminte, accesorii și chiar cosmetice.

Pentru pasionatele de shopping, acest site oferă posibilitatea de a face shopping și de a-ți compune întreaga ținută înainte de a-ți comanda hainele, chiar dacă sunt pe site-uri diferite. Sigur poți să faci mai multe lucruri pe acest site, eu îl folosesc doar ca să mă joc de-a fashion editor-ul, așa cum poți să vezi în colajele rudimentare de mai jos, rămâne doar să descoperi tu cum poți să îl mai folosești.

Poți să îmi urmărești colajele pe Polyvore tot sub numele de Zâna Boemă.

Casual day @the office
Night out outfit #drinkingwine
Alternative autumn look #kissesprint
Foto: Polyvore/Zâna Boemă

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.