Crăciun fericit tuturor!

Posted on

grinch craciun fericit

Se spune că de Crăciun trebuie să fim mai buni. Greșit, trebuie să fii darnic și iubitor tot anul, nu doar de Sărbători!

Știm cu toții, Crăciunul este o găselniță corporatistă și consumeristă dar pe placul nostru al tuturor, pentru că mereu căutăm pretexte pentru a primi cadouri, pentru a mânca fără măsură și pentru a trimite sms-uri în grup unor oameni cu care nu am vorbit tot restul anului. Știm asta cu toții dar asta nu ne împiedică să îi cădem în capcană în fiecare an și să suferim 2 luni pentru a putea face cadouri extravagante și pentru a petrece câteva zile în locuri deosebite cu oameni pe care nu îi agreăm, în ținute incomode.

Vorbește Grinch-ul din mine și influența lui Dragoș-pragmaticul! Dar tot ce am scris mai sus este adevărat, oricât de răutăcios sună. La ce tânjesc eu anul acesta de Crăciun dar și în restul zilelor? La echilibru în toate: iubire, carieră, finanțe și mai ales sănătate. Sunt înconjurată de puțini oameni, dar care mă iubesc necondiționat, cariera este promițătoare, iar sănătatea mea este de invidiat. Acest echilibru se va frânge în curând, când voi pleca singură la București iar la job noua provocare este faptul că nu mă voi mai bucura de compania impresionantei mele prietene, Alexandra. Jurnalul meu boem este abia la început și sper ca anul următor când îl voi citi să aflu că am evoluat, în orice direcție ar însemna asta. Mă așteaptă numeroase provocări în 2015 despre care am mai scris aici și pe care abia aștept să le înfrunt și să înving în toate situațiile!

Vă doresc să fiți fericiți în fiecare zi a anului ce urmează, nu doar de Crăciun și să aveți din toate câte puțin! Vă las cu o melodie mai veselă decât postarea mea, care m-a înveselit foarte tare astăzi!

1 Comments

  1. Idei pentru un Crăciun mai ”verde” – ZÂNA BOEMĂ says:

    […] Nu am fost niciodată prea încântată de sărbători. De când locuiesc la București, de 10 ani, nu mi-am decorat niciodată casa cu adevărat, nici măcar după ce mi-am luat apartamentul meu. Cu toate astea, este un prilej minunat să ne adunăm de prin toată lumea, să petrecem timp alături de cei dragi. […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.