Care este super-eroul tău favorit?

Posted on

 

Al meu este mama, bineînțeles!

Deși super-eroii au de obicei o singură putere, mama mea este excepția de la regulă, deținătoare a numeroase super-puteri, de care nici ea probabil că nu este conștientă.

Putere de înțelegere nemărginită

Pe lângă realizările care au făcut-o să fie mândră de mine, mama a reușit să mă înțeleagă și să îmi ofere sprijin necondiționat chiar și atunci când am luat decizii mai puțin inspirate. De fiecare dată când am greșit ea a avut puterea să treacă peste supărarea ei și mi-a oferit susținerea morală să mă ridic și să merg mai departe. Sunt absolut sigură că orice s-ar întâmpla mama o să îmi fie alături necondiționat.

Sfaturi inspirate

Da, mama mă învață cum să fac una-alta prin casă, este o gospodină extraordinară, dar tot ea este cea care mă îndeamnă să mă bucur de viață și să profit de toate oportunitățile pe care aceasta mi le oferă. Iar atunci când sunt posomorâtă și nu am chef de nimeni sau nimic, din două vorbe mă face să zâmbesc și să fiu din nou optimistă și recunoscătoare pentru ceea ce am deja în viață. La orice oră din zi și din noapte știu unde voi găsi înțelegere dar și o vorbă bună.

Super-onestitate

Nu cred că știu un alt om mai onest decât mama. Ea m-a învățat că cel mai ușor se doarme cu o conștiință curată și că înainte de toate trebuie să fii onest față de tine. Nu reușesc mereu să o fac, dar dacă dau un telefon acasă și schimb două vorbe cu ea, mă liniștesc și încep să văd lucrurile cu claritate.

Și ca să vă dau un exemplu concret despre cum mă face pe mine mama să mă simt bine în pielea mea, trebuie să vă împărtășesc una dintre vorbele noastre. Știu că nu e bine să aduci în discuție complexele pe care le ai, pentru că vei atrage atenția altora asupra lor, o să o fac de această dată. Pe lângă altele, mă disperă forma nasului meu, moștenire de la mama. Tot ea, draga de ea, are antidotul pentru acest complex. Mama m-a învățat că am un nas cu personalitate și că acesta este un lucru deosebit. De fiecare dată când îl admir în poze sau în oglindă, mă gândesc la faptul că am un nas cu personalitate și că trebuie să mă iubesc așa cum sunt și îmi trec toate gândurile negre.

Nu sunt cel mai bun copil, o știu foarte bine, dar sper să devin cândva o femeie și o mamă la fel de bună ca a mea. Norocul meu este că o am alături pentru a mă îndruma și pentru a mă susține pe drumul întortochiat pe care am început să merg.

Mulțumesc pentru tot mama, super-eroul meu favorit!

pandora

P.S. Jewelries are a girl’s best friend iar Pandora lansează de fiecare dată bijuterii superbe în cinstea mamelor noastre, pe care le puteți descoperi și voi aici.

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.