#basics în garderoba de primăvară

Posted on

Schimbarea sezonului este un prilej perfect pentru a ne împrospăta garderoba, iar piesele basic sunt necesare pentru o tranziție cât mai ușoară.

Diminețile sunt dintr-o dată suportabile, pentru că e deja lumină când sună alarma, nu-i așa? Ba chiar ai chef de plimbări mai lungi și drumuri ocolite spre birou, să simți soarele pe piele și vântul prin păr. În dimineți ca acestea ai nevoie de simplitate, de mai puține responsabilități și de haine comode și mai ușor de asortat.

În weekend, după zile de tânjit la libertate, ai parte de surprize din partea vremii, dar asta nu o să te țină în casă, pentru că orașul așteaptă să fie explorat. Îți pui cele mai comode încălțări, tragi o pereche de jeans pe tine, un tricou în dungi și-un cardigan și pleci spre cafenea, să te alimentezi cu energie și ceva dulce pentru drum. Iar când cafeneaua are vedere la una dintre cele mai impresionante clădiri din țară și chiar de pe continent, în fața căreia găsești cei mai diverse și interesanți oameni, cu atât mai bine!

O seară în oraș în weekend înseamnă un pahar de vin și-o companie aleasă. Că e prietena ta cea mai bună sau o carte, seara se poate termina într-un mod neașteptat, într-un loc special, deci poartă o rochie versatilă. Orașul ți-a pregătit un infinit de oportunități, nu trebuie decât să fii deschisă și să accepți provocarea.

Iată care sunt locurile și activitățile mele preferate in București primăvara aceasta:

  • o plimbare pe Calea Victoriei, pe lângă cafenele cochete și florării dichisite
  • o cafea to go, fără nimic adăugat, de la o cafenea de specialitate
  • un prânz într-un loc fără pretenții, în care te bucuri de mâncare și de o servire ca acasă
  • un pahar de vin într-un bistro cu aer cultural
  • curțile năpădite de verdeață neîmblânzită

Pentru piese basic de calitate, care vă vor scoate din impas în zilele în care singura grijă este să vă bucurați de viață, vă recomand o vizită în magazinele KVL by KENVELO, să descoperiți colecția de primăvara vară. Veți găsi întotdeauna ceva pe placul vostru, cu detalii la modă.

Voi cum vă bucurați de primăvară?

IMG_0110

IMG_0112

IMG_0137

IMG_0139

IMG_0153

IMG_0243

IMG_0261

IMG_0259

Ținute: Kenvelo

Foto: Marius Cioroabă, NewFrame Production

Mulțumesc pentru găzduire Leonidas Chocolates Cafe

Machiaj Douglas România (ședințele de machiaj la Douglas se fac doar cu programare)

0 Comments

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.